Järfälla Advokatbyrå AB

Notarius publicus

Notarius publicus utses av länsstyrelsen med uppdraget att hjälpa allmänheten med att kontrollera och intyga riktigheten i olika uppgifter. Advokat Annica Boudin är Notarius publicus i Järfälla kommun. Hon kan hjälpa dig med att bland annat bestyrka underskrifter samt kopior av dokument samt utfärdande av apostille enligt Haag-konventionen.

Ring eller maila oss för aktuella prisuppgifter. Priset beror på vilket uppdrag och antal handlingar/sidor som ska intygas/stämplas m.m. För att säkerställa att du får hjälp när du besöker byrån behöver du kontakta oss för att boka en tid. Vi erbjuder inte drop-in tider. Om du är förhindrad att ta dig till vårt kontor, exempelvis pga. ålder eller hälsobesvär, kan vi göra hembesök. 

Det åligger dig att tillse att du har med dig de handlingar som erfordras samt säkerställa att du erhåller de intyganden som behövs i ditt ärende. Notarius publicus ansvarar inte för innehållet i handlingarna. Bokas ett möte in och kan Notarius publicus inte utföra sitt uppdrag på grund av bristfälliga handlingar eller oklara instruktioner debiteras 300 kr.

Kontakta oss

Vi finns här för dig, tillgängliga per telefon eller per e-post

Telefon

08-586 312 12

E-post

info@jarfallaadvokatbyra.se

Adress

Ynglingavägen 1, 6 tr
177 57 Järfälla

Kontorstider

må–fr: 9:00–17:00
lö-sö: stängt

Lämna ett meddelande